Webinar: De elektronische handtekening in finance

In de digitalisering van onze bedrijfsprocessen wordt een elektronische handtekening steeds meer gemeengoed. Enerzijds zien organisaties de enorme voordelen van het toepassen van een elektronische handtekening in hun financiële bedrijfsprocessen. Aan de andere kant roept dit ook vragen op, zoals: Hoe kun je dit op de financiële afdeling gebruiken voor transacties, contracten en documenten? Is het betrouwbaar? Is het rechtsgeldig? Al dit soort vragen komen in het webinar aan bod.

Deze kosteloze webinar staat onder moderatorschap van Ronald Bruins, hoofdredacteur van Executive Finance. Ronald gaat met experts in gesprek over:

  • Digitale transformatie en de mate van noodzaak tot gebruik van elektronische handtekening
  • Wat is een elektronische handtekening en hoe kan het worden gebruikt
  • Juridische aspecten
  • Toekomstige ontwikkelingen van de elektronische handtekening

Wilt u meer weten over hoe u de ondertekening van financiële overeenkomsten kunt digitaliseren? Meld u dan aan voor dit gratis webinar.

Wanneer: 9 december 2021

Tijd: 10.00 - 11.00

Aan het einde van het webinar zullen vragen van deelnemers worden behandeld. 

Deze webinar wordt mede mogelijk gemaakt door: 

 

 

 

 

Deelname aan gratis webinar: De elektronische handtekening in finance

Het ontvangen van deze vakinformatie is kosteloos en vrijblijvend. Na uw registratie kan Vakmedianet u via haar titels op de hoogte brengen van vakinformatie op basis van uw interesse via e-mail of uw zakelijke telefoonnummer. U kunt deze toestemming op ieder gewenst moment intrekken. U vindt het Privacy- en Cookiebeleid van Vakmedianet hier.