Automatisering van Finance en Control

Hoe robotic process automation (RPA) Finance & Control zal transformeren

Finance & Control is een cruciale bron van operationele innovatie. Helaas wordt in veel organisaties de digitale transformatie belemmerd door verouderde processen. Robotic process automation kan een krachtige springplank zijn voor de digitale transformatie van deze processen. 

RPA bootst menselijke handelingen na om het minst waardevolle werk uit te voeren dat doorgaans de grootste hoeveelheid ernergie kost. Maar wie gebruikt RPA, en hoe? Is het gemakkelijk te doen? Waar moet u beginnen? Hoe verhoudt het zich tot artificial intelligence (AI) en wat gebeurt er met uw afdeling tijdens en na de automatisering?

In deze whitepaper leest u:

✅ F&C: een functie in beweging;
✅ Robotic Process Automation: lichtgewicht, flexibele automatisering;
✅ Processen en mensen selecteren;
✅ F&C processen die geschikt zijn voor RPA.

Wilt u meer weten over hoe RPA Finance en Control kan transformeren? Vul dan uw gegevens in en vraag de gratis Engelstalige download op.

Deze download word u aangeboden door:

Vraag hier uw gratis download op: Automatisering van Finance en Control

Het ontvangen van deze vakinformatie is kosteloos en vrijblijvend. Na uw registratie kan Vakmedianet u via haar titels op de hoogte brengen van vakinformatie op basis van uw interesse via e-mail of uw zakelijke telefoonnummer. U kunt deze toestemming op ieder gewenst moment intrekken. U vindt het Privacy- en Cookiebeleid van Vakmedianet hier.