Thought Leadership lunch CFO en CHRO’s: wat maakt organisaties hoog presterend?

Wat maakt dat de ene organisatie goed presteert en de ander niet? Hoe haalt u het beste uit uw mensen? Hoe zorgt u voor goede producten, services en het beste voor uw klanten? En houdt u rekening met uw stakeholders. Kortom, hoe wordt u een hoog presterende organisatie?

ADP, PW., Executive Finance en Dr. André de Waal houden op 23 maart van 12.00 tot 14.00 uur een thought leadership lunch voor CFO’s en CHRO’s over deze vragen. Daarbij lichten we nu al een tipje van de sluier op: een high performance organization presteert gemiddeld genomen en over een periode van minstens vijf jaar aanzienlijk beter dan haar concurrenten en/of vergelijkbare organisaties. Hoe je daar komt is voor elke organisatie anders. Daar gaan we het onderling over hebben. En passant slechten we de brug tussen HR en finance. Hoe kunnen beide disciplines elkaar helpen? 

Met peers van gedachten wisselen

Tijdens de lunch heeft u de kans om laagdrempelig met peers van gedachten te wisselen. Het gesprek is inhoudelijk en redactioneel van aard en kent geen commerciële component.

Uw input is van grote waarde. Op basis van de ingebrachte input, maken we een artikel voor Executive Finance. Daarin wordt u wel in het algemeen als deelnemer vermeld, maar zijn quotes en de discussie anoniem.

Bent u een CFO of CHRO bij een organisatie met tenminste 500 fte en wilt u aanwezig zijn bij deze lunch?

Vul hiernaast uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op >>

Voor wie? CFO's en CHRO's 
Datum: 23 maart 2023
Tijd: 12:00 tot 14:00 uur
Locatie: Het Nut in Beesd
Meer informatie: Ronald Bruins | 06 14 640 422 | ronaldbruins@vmnmedia.nl   

De thought leadership lunch wordt u aangeboden door: 

 

Vul uw gegevens in als u aanwezig wilt zijn bij de Thought Leadership op 23 maart 2023

Het ontvangen van deze vakinformatie is kosteloos en vrijblijvend. Na uw registratie kan Vakmedianet u via haar titels op de hoogte brengen van vakinformatie op basis van uw interesse via e-mail of uw zakelijke telefoonnummer. U kunt deze toestemming op ieder gewenst moment intrekken. U vindt het Privacy- en Cookiebeleid van Vakmedianet hier.