Hoe transformeert intelligente automatisering finance?   

Intelligente automatisering verandert de manier waarop finance functies en hun organisaties werken voorgoed. Het eerste doel van een financeteam moet de automatisering van repetitieve en transactionele taken zijn. Door dit te doen wordt er meer tijd vrijgemaakt om als strategisch adviseur voor het bedrijf op te treden. 

Het tweede doel is het vaststellen hoe digitale technologieën, zoals machine learning, kunnen worden toegepast voor voorspellingen of aanbevelingen. Onderzoek van McKinsey toont aan dat gemiddeld 60 procent van de financetaken volledig (40 procent) of grotendeels (17 procent) kan worden geautomatiseerd met de technologieën die vandaag de dag beschikbaar zijn.  

Deze kosteloze webinar staat onder moderatorschap van Ronald Bruins, hoofdredacteur van Executive Finance. Ronald gaat onder andere met experts Gerard Smit en Hans Nederlof in gesprek over:
  • Hoe kan finance intelligente automatisering inzetten? 
  • Hoe ziet digitale transformatie eruit?
  • Wat betekent dat voor finance en hun organisaties?
  • Welke technologieën zijn er?
  • Welke rol spelen financials in de transformatie?
Experts:  

Gerard Smit is werkzaam bij de Office of the CTO van Oracle. Daarvoor was hij Chief Technology Officer van IBM Benelux en IBM Distinguished Engineer. Gerard is nieuwsgierig naar nieuwe technologische ontwikkelingen en houdt ervan om creatief en buiten de kaders naar oplossingen te zoeken. Hij is sterk verbonden met onderzoeksinstellingen, trendwatchers, analisten en andere externe innovatie-instellingen. Hij is Techno Humanist, de verbindende factor tussen techniek en mens.    

Hans Nederlof is sinds 1 februari 2022 CFO van Ricoh Nederland. Eén van de uitdagingen in zijn rol is digitale transformatie. Door het automatiseren van routinematige activiteiten via workflows, dashboarding, robotisering en andere oplossingen wordt meer tijd gecreëerd voor business information, -control en -support. Ricoh is in transitie naar een IT dienstverlener die klanten ondersteund in deze digitale transformatie en streeft ernaar er zelf als bedrijf in voorop te lopen.

Wilt u meer weten over hoe finance transformeert door digitale technologieën? Meld u dan aan voor dit gratis webinar.

Wanneer: 21 juni 2022

Tijd: 10.00 - 11.00

Aan het einde van het webinar zullen vragen van deelnemers worden behandeld. 

Deze webinar wordt mede mogelijk gemaakt door: 

Deelname aan gratis webinar: Hoe transformeert intelligente automatisering finance?

Het ontvangen van deze vakinformatie is kosteloos en vrijblijvend. Na uw registratie kan Vakmedianet u via haar titels op de hoogte brengen van vakinformatie op basis van uw interesse via e-mail of uw zakelijke telefoonnummer. U kunt deze toestemming op ieder gewenst moment intrekken. U vindt het Privacy- en Cookiebeleid van Vakmedianet hier.