Webinar 'Uitgavenbeheer: hoe krijgt u uw kosten onder controle?'

Het dreigen economisch mindere tijden te worden. De Rabobank verwacht dat de Nederlandse economie later dit jaar in een milde economische recessie belandt. Tijd om als financial op de kosten te letten. Maar hoe krijgt u uw uitgaven onder controle?

In het webinar op donderdag 3 november van 11.00 tot 12.00 uur reiken we u de mogelijkheden aan om dat geautomatiseerd te doen. Met cijfers over uw uitgaven die zo de boekhouding of uw ERP-pakket in schieten. Daarnaast schetsen we een beeld van de toekomst waarin data over uw uitgaven realtime doorstroomt en u op basis van analyses uw spend kunt managen. In lijn met hoe uw bedrijf reilt en zeilt en de economie.  

Dit kosteloze webinar staat onder moderatorschap van Martin Slot, senior editor van Executive Finance.

Sprekers: 

  • Joshua Reichman, Regional Manager Benelux bij Soldo
    Joshua Reichman is verantwoordelijk voor de groei van Soldo in de Benelux. Gepassioneerd door FinTech, digitalisering en bedrijfsgroei, is Joshua's missie bedrijven te helpen om het meeste voordeel uit Soldo te halen, zodat ze hun tijd kunnen besteden aan meer strategisch werk en weg van taken die geautomatiseerd kunnen worden.
  • Steve Whiting, Head of Payment Technology bij Soldo
  • Een derde spreker wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. 

Aan het einde van het webinar zullen vragen van deelnemers worden behandeld. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van automatisch uitgavenbeheer? Meld u dan gratis aan voor dit webinar.

Wanneer: donderdag 3 november 2022
Tijd: 11.00 - 12.00

Dit webinar wordt mede mogelijk gemaakt door: 

Gratis aanmelden voor het webinar 'Uitgavenbeheer: hoe krijgt u uw kosten onder controle?'

Het ontvangen van deze vakinformatie is kosteloos en vrijblijvend. Na uw registratie kan Vakmedianet u via haar titels op de hoogte brengen van vakinformatie op basis van uw interesse via e-mail of uw zakelijke telefoonnummer. U kunt deze toestemming op ieder gewenst moment intrekken. U vindt het Privacy- en Cookiebeleid van Vakmedianet hier.